четвер, 21 липня 2016 р.

Новий експериментальний проект «DDМ Musik»

Організаційний комітет Дієцезіального дня молоді Кам’янець-Подільської дієцезії запускає новий експериментальний проект «DDМ Musik». Терміново розшукуються молоді, креативні музиканти, для яких музика — це не просто завчені гами та акорди))) Запрошуємо вас до супроводу Дня молоді у м. Хмельницькому, який відбудеться 19-21 серпня цього року. На учасників чекає багато творчої роботи, нові знайомства з однодумцями і просто гора хорошої музики. Тож якщо ти гітарист, бас-гітарист, вокаліст, драммер, клавішник або геній вінілу — це запрошення для тебе! Якщо відчули, що все вище перераховане точно про вас, пишіть одразу ж — не відкладайте на завтра: https://www.facebook.com/koka.muze https://vk.com/krivonis kokakryvonis@gmail.com Також запрошуємо до співпраці усіх, хто почувається компетентним у цій справі. Чекаємо на ваші повідомлення! Куратор проекту — дк. Микола Бистрицький. Тел. (097) 813-48-62 Джерело: CREDO

1 коментар:

  1. As reported by Stanford Medical, It's indeed the SINGLE reason this country's women get to live 10 years more and weigh an average of 19 kilos lighter than us.

    (Just so you know, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret exercise and EVERYTHING to around "how" they eat.)

    P.S, I said "HOW", not "what"...

    CLICK this link to reveal if this easy quiz can help you discover your real weight loss potential

    ВідповістиВидалити